Værktøj Forsegling Keeper Nordiske Køkken Plade Med Træ-Låg Ost Container Smør Max Keramik Til Opbevaring Af Mad Magasinet Dish

Status: På lager

SKU: l1008

kr111.71 kr96.07

Beskrivelse:

Smør kassen er lavet af keramik, hygiejnisk og vask resistente.

Porcelæn smør skålen er fuldt hærdet, så den keramiske smør skål vil ikke knække eller skader ved forskellige temperaturer.

Træ låget kan bruges som bord, og skal holde smør indeni kølig og frisk i løbet af en ferie måltid eller udvidet buffet måltid.

Smør kasse kan hjælpe folk med at fjerne problemer for håndtering af fedtet indpakning.

Det kan undgå at sive ud smør på bordet, vil anbefale til alle smør kærester og familier bruger.

Specifikation:

Materiale: Keramik

Cover Materiale: Træ

Main Farve: Hvid

Typer: A, B, C

Størrelse:

A, B: Ca 16.5x10x7.5cm

C: Om 16x12x7.5cm

Pakke Inkluderet:

1pc x Smør Forsegling Box

1pc x-Cutter Smør

Bemærk:

1. På grund af lys-og tv forskel, at elementet er farven kan være lidt forskellige fra de billeder.

2. Lad 1-2 cm forskelle på grund af manuel måling.

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!

Materiale KeramiskMærke HOUSEENForm Rektangelmønster BrevOprindelse KN(Oprindelse)

Tags: camo stof, smør, store ost bestyrelser, bivoks læder, keramisk krukke til opbevaring, plade, mut, køkken, træ-tags, rivejern, board cheese.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse