Fuldt Omgivet Tæpper For Land Rover Range Rover Sport Hybrid 2018-2020 5Seat Vandtæt Skridsikker Fod Pad TPE Tilbehør

Status: På lager

SKU: l1043

kr764.32 kr382.16

En butik med speciale i at gøre bilen gulvmåtter

Fuldt Omgivet Særlige Tæpper Til Lexus NX 2015-2020 5Seat Bil Vandtæt Skridsikker Fod Pad TPE Tilbehør

Om TPE bil gulvmåtter:

Ved hjælp af høj-præcision 3D laser scanning-tech, der hver bil gulvmåtten er skræddersyet til dit køretøj med maksimal nøjagtighed og dækning, som kan give fuld beskyttelse til både forsiden og bagsiden af fodrummet.

Designet til at give fuld indvendige beskyttelse til din bil, den unikke tekstureret kanaler og sømløse kanter af måtter effektivt kan forhindre snavs, sand, mudder, regn, sne og spildevand for at holde din bil ren og uberørt på alle årstider.Materiale egenskaber: Lavet af ikke-giftige, lugtfri TPE materiale, premium gulvmåtter er sikkert og uskadeligt for dig og din familie.Med god touch og fremragende slid-modstand, den hårde gulv måtter kan holde fleksibel selv i ekstrem kulde.Rengøring og vedligeholdelse: Simpelthen fjerne måtterne fra bilen, ryste ud og tørres af med en våd klud.For dybt rengøre, skal blot skylles med vand direkte.Din bil måtter vil se helt nye snart.Pålidelig installation: Juster og indsæt hurtigt, måtter kan greb gulvet fast uden at glide rundt om, som vil gøre kørslen mere sikker.Bemærk: fjern den gamle gulv måtter, før installationen.

Om TPE bil gulvmåtter:

Overfladen(Gummi TPE) Midterste lag ( XPE ) Nederste lag ( Polyester ) Farve: Sort Størrelse:3,5 MM (tykkelse er) Package List: 3stk / sæt Vægt: 4KG Specielle Funktioner:Dekoration&Beskyttelse

Hvordan til at Betale?

1.Skal vi bare acceptere alipay på Laqua.dk, du kan betale med kredit cart, det er ikke noget problem.Som vi ved,alipay kan du sende betalingen hurtigt og sikkert online.

Hvordan til at levere?

Vi skal bare sende varen til den adresse, der er på Laqua.dk.Sørg for din leveringsadresse er korrekt og leverance.Hvis du vil have os til at sende en anden adresse, skal du ændre den korrekte adresse i Laqua.dk, før du betaler.

Om Afgifter og Toldbehandling Gebyrer

Som vi ved,afgifter og told-skat, som skal betales for de enkelte elementer, hvis varen er åbnet og kontrolleret af toldvæsenet i dit land.Vores pris omfatter ikke Opgaver, Værdi og Skat, Toldbehandling Gebyrer og andre afgifter.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger vil være, før du afgiver ordren.

Hvis varen tilbage til os på grund af køberen nægter at betale disse gebyrer,vil vi ikke sende det til dig igen, medmindre køberen fuldender disse gebyrer.

Hvis du vil have os til at hjælpe dig med at reducere told gebyr, bedes du kontakte os og fortælle os, hvor meget værdien skal være angivet på fakturaen.så vil vi gøre, hvad du sagde.

Hvordan til at spore?

Vi vil tilbyde forsendelse nummer til dig, når vi sender varen til dig.du kan spore denne forsendelse antal i 3-5 arbejdsdage senere i Kina Post hjemmeside.Det siges, at vi har sendt denne vare til dig.Du kan også spore denne forsendelse antal i Post websted for dit land, efter at dette element har forladt kina told.Hvis du opdager, at du ikke kan spore denne forsendelse antal i post websted for dit land, måske af postvæsenet ikke uploade shipping information til hjemmesiden eller det er forsinket til at uploade,men det er stadig forsendelse nu.Du behøver ikke bekymre dig om noget.

Hvordan til at vende tilbage?

Vi accepterer, at vende tilbage for dette element, hvis du ikke kan lide det, når du får det.Men du skal betale forsendelsesomkostningerne, når du sender den tilbage.Vores retur adresse er skrevet på Laqua.dk, så vær venlig at sende varen tilbage til vores rigtige adresse.Hvis du ikke kan finde det, så kontakt os,så vil vi give dig oplysninger om vores adresse.

Hvordan til at tilbagebetale?

1.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN UNDSKYLDNING, hvis du ikke kan få dette element i enden.

2.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis denne vare er beskadiget eller brudt i shipping-processen.

3.Vi vil refundere det FULDE din betaling med INGEN undskyldning, hvis dette punkt kan ikke anvendes godt, men det beskrives, hvorfor det ikke er brugt godt af foto og video først.

Hvordan til at sende?

Hvis du ikke ønsker os at refundere din betaling, kan du bede os om at sende en ny til dig PÅ én GANG, er det ikke noget problem.Vi er glade for at gøre, indtil du er tilfreds.

Hvis det er svært for dig at få USD betaling fra udlandet,kan du bede os om at harmes en ny,så vil vi give dig en ny tracking nummer.Det er ikke noget problem.

Feedback

Kan du give os god feedback og 5 stjernede om beskrivelse,forsendelse,kommunikation, hvis du er tilfreds.

Hvis du har spørgsmål,bedes du kontakte os PÅ én GANG,vil vi svare så hurtigt som muligt, efter at vi læser det.

Hvis du varen er beskadiget,ødelagt og kan ikke bruges godt,bedes du kontakte os PÅ én GANG, så vil vi refundere din betaling eller sender en ny til dig, hvis du vil.

Mærke muchkeyFyld Syntetisk FiberModel Navn 249677Materiale Type PVCOprindelse KN(Oprindelse)Element Type Måtter & TæpperElement Vægt 4kg

Tags: kat s60 ramme, pad land rover range sport, plys karpet, bil opdagelse, fælge række evoque, ringede rover, land range rover sport mat, discovery3, gård mat, ringede rover sport.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse