Ny Makro Extension Tube Ring Egnet Til M42 42mm Skrue Mount Med Høj Kvalitet

Status: På lager

SKU: l28

kr43.49 kr21.74

Ny Makro Extension Tube Ring Egnet Til M42 42mm Skrue Mount Med Høj Kvalitet

Indledning

På de fleste linser, producenter levere et fokus mekanisme, der kun strækker sig et par millimeter, dels for at holde omkostningerne ned, og dels til at begrænse den linse til udvidelser, som den optik er optimeret.For at give yderligere forlængelse, en eller flere forlængerrør kan tilføjes mellem kamera og optik, at gøre objektivet fokus på tættere afstande, og derfor giver højere forstørrelse.

Dette helt nye Makro Extension Tube Set til din film & Digital SLR omfatter 3 forlængerrør - 9 mm, 16 mm, 30 mm adaptere.

Brug dette sæt vil ikke nedprioritere den optiske kvalitet af din linse.Skarphed og Mætning kan stadig opretholdes.Men de er ikke meter-koblet.De ikke bevare den automatisk membran.Det bør anvendes med manuelle objektiver med deres egne blænde skive.Der er ingen elektroniske forbindelse mellem krop og linse.Automatisk optik kan bruges med deres bredeste åben blænde kun.

Når du bruger extension ring med et DSLR / SLR kameraet skal være indstillet på " M " - tilstand.

9mm rør x1

16mm rør x1

30mm rør x1

Helt ny, aldrig brugt;

Garanti & Retur

1.Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og i henhold til gennemgang før de sendes.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

2.Hvis der er nogle, fremstilling eller materiale fejl med de produkter, bedes du kontakte os for det første , vil vi ombytte den eller tilbyde andre løsninger for dig at træffe et valg.

3.Fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.Alle retur punkter skal være i god stand.De skal være under gensælges tilstand.Menneskeskabte fejl, er ikke garanteret, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.Tak for din forståelse og samarbejde!

Forsendelse

1. Vi sender pakker inden for 2 arbejdsdage (undtagen lørdag og søndag) efter købers betaling er bekræftet af Laqua.dk i henhold til forsendelse metode, du vælger, eller mere pålidelig og hurtigere måder under ekstraordinære omstændigheder.Vi vil efterlade en besked for at fortælle tracking nummer efter vi sender varerne til dig.

2. Hvis du har nogen krav til de varer, beskrivelse og deklareret værdi i shipping-modtagelse (faktura),pls efterlade os en besked efter betaling.

Feedback

1. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores produkter, bedes du tage tid til at efterlade os en positiv feedback.Din opmuntring vil holde os i bevægelse fremad, og konstant på at forbedre vores service.

2. Hvis du ikke er tilfreds med den vare, du bestilte, skal du ikke bekymre dig, pls kontakte os først, vi vil løse problemet for dig i gang.Tror vi kan løse enhver tvist, ved hjælp af venskabelige forhandlinger.

Kompatible Mærker NIKONModel-Nummer Makro Extension Tube RingOprindelse KN(Oprindelse)type4 Makro Extension Tube RingType3 Extension Tube ringtype5 Digitale SLR-rørMærke VBESTLIFEType2 M42 Makro Forlængerrørtype1 Kamera Objektiv rør

Tags: macro ring, nikon f, mitsubishi plc, nikon z6, renere slange, af m42 linse, adapter m42 nex, fringer, mount anvendelsesområde, aputure makro forlængerrør.

Fa Ther85 2021-01-29

Erg goed! Zal hier opnieuw bestellen

Dmitriypdv84 2020-11-10

Delivery is very fast, the parcel came in 8 days, took macrorings for Helios 44. Thank you very much!

Father Figure 65 2021-01-22

The goods went very long, the track on the territory of the Russian Federation is not tracked.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse