SEETEC ATEM Mini-Switcher ATEM156 15.6 Tommer Hot Live Streaming Monitor Quad-Split Skærm 4 HDMI-Input / Output-Full HD 1920x1080

Status: På lager

SKU: l313

kr2 984.21 kr2 834.99

Indse ATEM Mini Multiview-Overvågning

Når din switcher ikke har en multiview-funktion, som ATEM Mini, så du kan have behov for en ATEM156. Når du laver større live-produktioner med flere kameraer, kan du først tilslutte kameraet til ATEM156 overvåge, kontrollere at skyde billeder af hver kamera på ATEM156 skærm, og derefter sætte dem til luften, så du behøver ikke at bekymre dig om at sende indhold.Hjælpe dig med at få vist billedet og undgå de "blinde skær" kanal status.

4 x 4K HDMI-Indgange og Udgange

Tilslut op til 4 kameraer, spilkonsoller eller computere!

ATEM156 har 4 4K x HDMI-indgang og-udgang, der kan tilsluttes op til 4 kameraer, spillekonsoller, computere og andet udstyr.På samme tid, kan det også loop out 4 HDMI-signaler til andre enheder, såsom ATEM Mini-eller ATEM Mini Pro.Dette er meget nyttigt til studio-og live-multi-kamera skydning.

Multiview

Quad View/ Dual View

Når du opretter et live-program fra flere kameraer, er det vigtigt at være i stand til at se mere video kilder på samme tid.ATEM156 har fire 4K HDMI-indgange og-udgange, understøtter quad-udsigt, dobbelt udsigt, udsigt enkelt overvågning af funktioner, så du kan få den perfekte multi kamera overvågning i enhver placering.

Easy Button Operation

Når du er optaget på motivet, du har brug for at være i stand til nemt at styre udstyr, og ATEM156 kan opfylde dine behov.Det er udstyret med et simpelt kontrolpanel , giver dig mulighed for at være komfortable i skydning proces.Med 4 adskilte HDMI-knapper, kan du skifte HDMI-signal kilde hurtigt; med 4 genvejstaster (F1 ~ F4), kan du tilpasse genvejstast funktioner og hurtigt ringe til dem.

15.6" LCD, Full HD 1920x1080 Pixel

Den SEETEC ATEM156 udstyret med en 15,6 tommer IPS LCD-panel.IPS LCD-panel i sig selv har en opløsning på 1920 x 1080 pixels, et kontrastforhold på 800:1, og en LED-baggrundslys med en lysstyrke på 250cd/m2, hvilket giver dig en nøjagtig gengivelse af video.Det kombinerer en bred 170° betragtningsvinkel i både horisontale og vertikale retninger.Nem visning er sikret ved at reducere farve ændrer sig på grund af synsvinklen.

True Color, Professionel Farve Kalibrering

Brug Rec.709 farve standard

SEETEC bruger den professionelle Rec.709 HD farve standard, og bruger farve kalibrering teknologi, med professionel kalibrering af instrumentet på fabrikken, for at det kan opnå monitor kalibrering effektivt og få præcise farve gengivelse nemt, ikke fordreje den farve, viser det virkelige billede, når du optager video.

Nøjagtig Farvegengivelse

SEETEC overvåge støtte ITU standarder og HD-video Rec.709 standard ensartede farver på plads, avanceret teknologi til billedbehandling, så billedet fremstår tydeligt, farven er meget naturligt, at sikre en nøjagtig farvegengivelse, til at reproducere den fysiske karakter af skydning, der giver brugerne mulighed for præcist at vurdere kvaliteten af de forskellige input video-signaler.

Professionel Overvågning

SEETEC ATEM156 har oprettet professionel overvågning funktioner i henhold til den faktiske brug af pre-optagelse og post-produktion til at hjælpe dig med at forbedre optagelse effektivitet.Udstyret med fire 4K HDMI-indgange, det understøtter quad-udsigt, dobbelt udsigt, og udsigt enkelt overvågning af funktioner, så du kan få den perfekte multi-kamera overvågning på et sted!Den indeholder fokus-kontrol funktioner, såsom Toppet Fokus, Falske Farver, og Pixel til Pixel, til at hjælpe med at få skarpe billeder.Det indeholder indramning funktioner, såsom Center Markør, Sikkerhed Markør, Gitter mærke, for at forhindre skåret af skærmen i live, til at forlade den korrekte plads til andre funktioner i levende.Det indeholder også andre nyttige funktioner som Image Zoom, Check Felt, Frys Billede, Farve Temperatur Justering, osv.

Quad Udsigt

Støtte 4x 4K HDMI-indgange.

Dual View

Opfylde dine forskellige skærmen behov.

Input Swap

At udveksle input signal af det delte skærmbillede.

Center Markør & Sikker Markør

Sikker Mark for at få Vist Finde og Sammensætning (80%, 85%, 90%, 93%, 96%, 4:3, 2.39:1, 2.35:1, 1.85:1).Du kan skifte Mærke, farve mellem Rød, Grøn, Blå og Hvid i henhold til anden tone i emnet.

Aluminium Metal Frame

Rammen af ATEM156 er lavet af ekstremt holdbart og let aircraft grade aluminium, vægten af ATEM156 er så lav som 1.57 kg (uden beslag), og dette metal materiale er meget robuste og holdbare egenskaber, egnet til høj-intensitet i produktionen, såsom mobil-optagelse, placering skydning eller live-udsendelse.

Fleksibel Strømforsyning

Bagsiden af ATEM156 er udstyret med en 12V DC power input og en V-mount batteri plade.Du kan forbinde sin 12V DC input til en løbende strøm, eller du kan installere en V-mount-genopladeligt batteri på V-mount batteri plade til at indse, mobile applikationer.Til udendørs skydning, kan du bruge et eksternt batteri, og du kan oprette forbindelse til en standard DC-strømforsyning, når du bruger den i et skur eller post-produktion værelse.

Tillægger Kamera, eller Hæng Den op hvor som Helst

Der er 3 befæstelsespunkter er placeret på U-formet beslag.Standard størrelse forankringspunkterne ved at gøre det let at montere og er kompatibel med tredjeparts-rigning udstyr.Hjælp 1/4 tomme huller, du kan hænge det fra platforme eller monteret det på kameraet støtte, og bruge det som en monitor for hele besætningen.Og du kan også sætte den op på et bord, til at overvåge.

pixel pitch 0.17925 (H) x 0.17925 (V) mmEnhed Vægt 1.57kg (Without Bracket)Stik Type UK StikEnhed Størrelse 372LX262HX28.4D (mm) (Without Bracket)Lysstyrke 250cd/m2Betragtningsvinkel 85°/85°(L/R) 85°/85°(U/D)Oprindelse KN(Oprindelse)Lyd Ud 3,5 mm Stereo Hovedtelefon, HøjttalerOpløsning 1920x1080 pixelsModel-Nummer ATEM156Kontrast 800Baggrundslys ledSkærm Type LCD IPS SkærmUdgang 4xHDMI (Understøtter 4K 30Hz)Opbevaringstemperatur -20°C til +60°CCertificering ROHSSkærm 15.Input spænding DC12 - 24VInput 4xHDMI (Understøtter 4K 30Hz)Farvedybde 16.7 M farver (8-bit)arbejdstemperatur -10°C til +50°CAnvendelse for ATEM mini-SwitcherStrømforbrug ≤12WSkærmformat 16

Tags: hdmi monitor hdmi, overvåge små, seetec, mini nøglering, hdmi switch, m2 ssd, hdmi cabl, mænd pixel 3 tilfælde, overvåge pc, atem switcher.

Rfaeldds007 2021-01-27

Super monitor. Very many functions. With breath mini pro works very well.

Ewassssss1988 2020-11-09

Very fast in krommenie Netherlands. Also a fine contact with the seller. Please note there called on that there still VAT about comes! It is recommended to purchase from this seller. Www.nicynic.nl

Steven Pagcamaan 2020-11-11

Good productr and fast delivery

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse