ABS Maling Bil bagskærm Kuffert Læbe Spoilere Passer Til Toyota Camry 2018 2019

Status: På lager

SKU: l398

kr429.88 kr309.52

Velkommen til min shop

Bemærk: Køber er ansvarlig for at betale eventuelle lokale Told-skat.Vi opkræver KUN pris OG forsendelses omkostninger, bortset fra eventuelle yderligere gebyrer eller afgifter.Hvis du har spørgsmål om told skat, skal du kontakte din lokale brugerdefinerede office, før du afgiver et bud.venligst ikke gøre for hvis ikke kan acceptere dette.Hvis din vare blev returneret på grund af told spørgsmål, kan vi kun refundere KONTO, så bedes du spore din pakke hele tiden, når der kommer told spørgsmål, så kontakt dem i god tid for at undgå at de vender tilbage, eller vi kan kun refundere post en del, når der returneres.

Velkommen Engros!

Beskrivelse:

Navn: Bil hækspoiler

Materiale: ABS

Anvendelse: Til Toyota Camry 2018

Funktion:

1.Let at male, ikke let at falme, høj temperatur modstand, ikke let deforme.

2.Holdbart materiale modstandsdygtig over for UV -, vand -, snavs, fedt, salt, mild syre og olie.

Installation:

1. Sammenlign Og Find Den Installere Position.

2. Brug 3M tape til at hjælpe med at installere.

3. Fast Og Holdt På Med Tape.

Bemærk:

Det produkt, vi sælger, er Uden Print.

Da produktet vil have kollision i transit,så produktet er ikke inkluderet farven, det er den farve af ABS-materiale, Ligesom den Grå.Og vær opmærksom på, at billederne viser, er den virkning, efter at produktet havde installeret.

Package: Bil hækspoiler X 1pc

produktet

Om Os

-------------------------- Om Told --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I de fleste tilfælde, at køberen skal ikke betale told.Vi vil erklære det som en gave og en lavere værdi for at undgå skat.Men nogle gange, i nogle lande, tolderen kan være strenge.vi er ikke ansvarlige for eventuelle told gebyr, Bedes du tjekke fællesskabets politik på dit eget sted, som Brasilien,Polen,italien.

Hvis du har brug for til at erklære reelle værdi på parcle, bedes du fortælle os, at med henblik på meddelelse,e-mail eller trademanager.

-------------------------- Om betaling --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling. 3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

-------------------------- Om forsendelse -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Worldwide shipping.Worldwide shipping af EMS,E-EMS,DHL,FedEx, Kina post, og osv.( Bortset fra nogle lande og APO/FPO ) .

2.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.pakken vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage.

3. Inden betaling, check venligst din leveringsadresse og andre krav til varen.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Hvis Ordren Adresse / Tlf / Postnummer / Adressat, Enhver fejltagelse, - Pakken er ude af stand til at blive modtaget.Vi Påtager os intet Ansvar for, Tak !

4. Service Transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.Om leveringstiden, vi ikke kan styre perfekt, vil hjælpe dig med at spore den, indtil du modtager og forsyne dig med tracking nummer.Hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, så kontakt os og vi vil give dig en tilfreds svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5. Om levering måde og pris, se venligst den løsning i vælger fragt metode !

----------------Retur&refusion ----------------------------------------------------------------------------------------

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og Vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Hvis de varer, beskadiget eller går tabt på shipping måde, vil vi returnere pengene til dig, eller sende det til dig igen.

4. Vi vil refundere din fulde vindende budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, Når både Køber og Sælger annullere transaktionen fra Laqua.dk.eller, du kan vælge at få en erstatning.

5. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.Du må ikke åbne tvist eller forlade den negative feedback, uden at tale til os, vil vi svare og løse det problem, du har, så snart det er muligt, at holde kommunikation er værdsat.

----------------Om garanti--------------------------------------------------------------------------------------

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi må ikke reparere eller erstatte det EMS med en udløbet garanti.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Laqua.dk!

Producent Varenummer 00Item Højde 00inchModel Navn 00Placering på Køretøjet bageste bagagerummetModel År 2018 2019Ekstern Afprøvning, Certificering ISO9001Element Type SpoilereElement Vægt 1kgAndre Varenummer 00Interchange Varenummer 00Item Længde 00inchItem Bredde 00inchMateriale Type ABSLand/Område for Fremstilling Guang Zhou, KinaSpecielle Funktioner dekorere

Tags: tag spoiler camry 2017, lip camry 2018, spoiler camry 2019, enheden camry 2018, great wall visker, - bil klistermærker til hyundai veloster, honda fit forruden, camry 2019 se, subaru solskærm, kamera camry 2019.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse