20sets/masse Kawaii Brevpapir, Klistermærker Klar himmel Dagbog Planner Dekorative Mobile Klistermærker Scrapbooking DIY Håndværk Klistermærker

Status: På lager

SKU: l42

kr172.33 kr163.73

Materiale: Papir

Package:1 lot= 20pack. 1 pakke=5 0pcs

Størrelse: Som billedet viser.

Design: 4 esign. Vælg design med dig selv . Tak

Forskellen problem: alle varer, der er taget i form, kan du prøve at gøre farven ser tæt på Real, på en lille farve forskel kan ikke blive tolereret kunde skal du omhyggeligt! For at undgå super ind i unødvendige penge på spild af tid.

2. Størrelse: bemærk købere til at købe, før en detaljeret kig på den beskrivelse af produktet eller med vores forudgående meddelelse, slå købe, bedes du angive, hvad du ønsker produktet, farve og størrelse, ellers vil vi standard i henhold til titlen, beskrivelsen Forsendelse

3. Hurtig problem: Hurtig, på grund af byens forskellige, levering hastighed er også varieret. Især stødt på dårligt vejr og lovbestemte helligdage, vil forsinke forsinkelse fænomen. Derudover kurer-selskaber, som hver af de afsætningsmuligheder, der sælger kvalitet, er ikke et, midt mulige udvikling af individuelle forretninger sælger, dårlig holdning eller parcel skader, nogle sælgere kan ikke forudsige, uventede faktorer. Kort sagt er der er noget dårligt, bedes du kontakte os, vil vi aktivt med kurer virksomhed til at kommunikere for at løse.

4. Varerne tabt: det Generelle udseende af varer tabt sagen, fordi emballagen er beskadiget i resultatet, hvis det findes, at den parcel båndet erstatter beskadiget eller revet, knoglebrud, der er udpakning tegn, skal Du ikke underskrive for det. Hvis pakken uden kontrol på de tegn, der vises i de varer, der mangler, er mangelfuld eller transport forårsaget af ulykke, finder vi det vanskeligt at tage ansvar, jeg håber du forstår. Hvis det er sikkerhed eller underskrift, skal du på forhånd underrette deres korrekturlæsning inde i pakken med varerne.

5. Problemer med kvaliteten: ud af noget før forsendelse vil vi forsøge at åbne flere gange ind og strenge inspektion, størrelse og farve problemet er ikke, at vi skibet uagtsomhed, såsom behovet for at udveksle fragt af købere bære, hvis der faktisk er modtaget efter fundet problemer med kvaliteten, kan du I modtaget inden for 48 timer af rettidig kontakt os, levere relevante billede beviser, at nogle af jer ordentligt fat, porto vores bekostning. Bemærk: undertøj og sokker accepterer ikke nogen bruge efter bytte og retur! Du ansøge, før du forsigtigt ind! På grund af hver af kundernes behov er forskellige,er det umuligt at gøre i en given kunde øjne er perfekte. Nogle gjorde ikke påvirke iført for små fejl, jeg håber du ikke får alt for seriøs omkring det.

6. Evaluering:vi vil gøre alt for at pris, kvalitet, service mennesker, skaber bare harmoni shopping miljø, opgradere Nationale shopping miljø og vaner, online shopping fordele multi, er vi nødt til at co-skat co gå til at arbejde for vedligeholdelse, med samvittighed til at behandle hver enkelt transaktion, adfærd! Vi vil bestræbe sig på at forfølge 100%ros, er i meget velkomne til at vores rimelige vurdering. Gør transaktionen ud af spørgsmålet, for det første for at opnå kommunikation, til at løse misforståelser og konflikter kan løses gennem høring, er vores forsømmelighed og ansvar, og vi vil være seriøs og Ansvarlig Behandling. Forståelse og respekt er gensidig! For nogle med onde hensigter og intriger købere venligst bo væk fra dette stykke af ren jord på! Kontakt os:

QQ: 937920322(angiv kunde) telefon:18967498867(for at være modtaget SMS) online tid:9--1 am

Størrelse 140Materiale PapirMærke AlidecoAlder >3 ÅROprindelse KN(Oprindelse)Form Klar himmelModel-Nummer ZXS92

Tags: kawaii brevpapir, klistermærker alfer, solen frakke for mænd, dame bånd, planner mærkat, stjerneklar himmel, kawaii klart mærkat, lim himlen, stjerneklar himmel papirvarer, stationeri, kawii brevpapir, klistermærker.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse