Marsvin, Chinchilla Hø-Arkføderen Keramiske Produkter Med Dobbelt Anvendelse, Mad Skål Kanin Mad Skål Fast Anti-Drejning Dragon Kat Trekant Græs Ramme

Status: På lager

SKU: l591

kr161.36 kr117.81

Bullet Punkter:

1、Hø-Arkføderen: Dette er en feeder designet til små dyr.Hold græs og foder på samme tid, og holde det rent og tørt.Det øverste lag er græsset ramme, nederste lag er foder skål, to-i-en mad skål, og græsset ramme effektivt kan forhindre de små kæledyr fra spild af mad.

2、Lavet af høj kvalitet keramiske materialer, som er miljøvenligt, ikke-giftige, anti-bid og let at rengøre.At sikre dit kæledyr barn har en ikke-giftig, holdbart og slidstærkt-arkføderen.

3、Store Rum: Mere hø kan være placeret, reducere fodring hyppighed og spare tid.

4、Alle Bure er Egnet: Det anbefales at trække hø gennem hullet for at gøre de små dyr, der spiser mere let.Den nederste har et foder trug til at forhindre eksponering og holde buret rent.

5、Størrelse: 14*17*16CM, velegnet til kaniner, chinchillaer, marsvin, marsvin eller andre små dyr.

Parametre:

Materiale: Keramisk

Farve: blå, hvid, pink

Størrelse: omkring 14*17*16cm/5.51*6.69*6.3 i

Pakning: kasse

Beskrivelse:

Hø-Arkføderen: Dette er en feeder designet til små dyr.Hold græs og foder på samme tid, og holde det rent og tørt.Det øverste lag er græsset ramme, nederste lag er foder skål, to-i-en mad skål, og græsset ramme effektivt kan forhindre de små kæledyr fra spild af mad.

Lavet af høj kvalitet keramiske materialer, som er miljøvenligt, ikke-giftige, anti-bid og let at rengøre.At sikre dit kæledyr barn har en ikke-giftig, holdbart og slidstærkt-arkføderen.

Stort Rum: Mere hø kan være placeret, reducere fodring hyppighed og spare tid.

Alle Bure er Egnet: Det anbefales at trække hø gennem hullet for at gøre de små dyr, der spiser mere let.Den nederste har et foder trug til at forhindre eksponering og holde buret rent.

Størrelse: 14*17*16CM, velegnet til kaniner, chinchillaer, marsvin, marsvin eller andre små dyr.

Liste:

1*Hø-Arkføderen

Model-Nummer Hø-arkføderenMateriale Keramisk

Tags: kat urt, - arkføderen gris, brugerdefineret kanin skål, - arkføderen hø, litter rabbit, kanin bur, chinchilla hus, keramiske hamster, runde keramiske skåle, hay kanin.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse