Bil Ur Auto Indre Stick-On Digital Ur Soldrevne 24-Timers Bil Ur Med Indbygget Batteri Bil Dekoration Tilbehør

Status: På lager

SKU: l712

kr130.09 kr84.54

Bullet Punkter:

1、Soldrevne Design: bilen ur har det genopladelige batteri, hvis strømforsyningen er soldrevne tilstand, og det har den høje kvalitet solar panel + høj temperatur resistent lithium batteri, strømforsyning, som kan indsættes og fast uden ledninger.

2、Praktiske i Brug: Den bil, ur funktioner af vibration sensor til automatisk switchs til og fra, og det ur, der automatisk registrerer vibrationer tilstand af bilen, og det tænder automatisk.

3、varmebestandig Shell: skallen af bilen ur er lavet af høj-temperatur resistent materiale, som gør uret, der er egnet til det interne miljø i bil, uden at bekymre sig om sommeren eksponering.

4、Justering af Lysstyrke: bilen uret, træk den høje temperatur LED digital tube display, dagtimerne og om natten er klart synlige, med automatisk justering af lysstyrke, blød natten, lyse i solen.

5、Skygge Hood Design: design af hætten kan effektivt reducere interferens for stærkt lys i løbet af dagen, natten, bilen ur, der kan forhindre, at LED lys bliver projiceret på forrude, som ikke påvirker kørslen.

Funktioner:

Sol opladning strømforsyning, gratis ledninger, nem installation!

Oplyst display font, der kan ses i løbet af dagen og natten.Bred betragtningsvinkel, uden sløring i en bestemt vinkel, som LCD-skærmen. 3-niveau lysstyrke automatisk justering funktion, der automatisk skifter i henhold til intensiteten af eksternt lys, der kan ses under stærkt lys, og blødt lys i mørke.

Indbygget 500 mAh stor kapacitet lithium batteri, høj temperatur modstand til at opfylde de høje temperaturer i bilens midterkonsol.Større kapacitet batteri, forbedrer batteriets levetid, når der ikke er sollys.

Til almindelig familie bil, bilen er ofte parkeret udendørs og ofte bevæger sig i løbet af dagen.Solenergi er stort set selvforsynende, og som ikke kræver yderligere opladning.

Med batteri overvågning funktion, når batteriet er lavt, en "Lo-" lav batteri, reminder, vil blive vist én gang hvert minut, indtil den er tvunget til at lukke ned for at undgå afladning af batteriet og påvirke batteriets levetid.Efter sin lukning, oplad uret ved at udsætte det til solen eller bruge micro-USB-kabel til at oplade det ved at trykke på knappen igen for at starte det.

Når regnfulde dage og andre strejke, solens energitilskud er utilstrækkelig, kan du bruge micro-USB-Android mobiltelefon oplader til magten uret.

Specifikationer(om):

Shell materiale: automotive grade høj-temperatur resistent ABS materiale

Størrelse: maksimum side længde, bredde og højde (10.6 cm * 7.3 cm * 2.3 cm/4.17*2.87*0.91 i)

Noter af temperatur måling:

Temperatur probe, der ligger bag uret, og den målte temperatur er temperaturen af værten arbejdsmiljø.

(Temperaturen i midterkonsollen vil generelt være langt højere end den gennemsnitlige temperatur i bilen)

Packing Liste:

Auto Digitalt Ur * 1

Opladning Kabel * 1

Manual * 1

Dial-Skærm DigitalFunktion 3 Solar Lysende UrIndslag 2 Automotive Ur med BaggrundslysMærke Ai BIL SJOVFunktion 6 Display 24-TimersFunktion 5 bil elektronisk urSag Form UregelmæssigFunktion 1 Automotive Digitalt UrFunktion 4 24-Timers Elektronisk UrPlacering DashboardVis Oplysninger Luftfugtighed

Tags: bil ur, solar energy 24, bil ur til, bil ur, soldrevne ur anmeldelser, batteri sol ur, uret dashboard lada, mænd sol ur, hidrometro digital, børne ur bil.

Karnage214 2020-11-17

The product never came, and they didn't return the money.

S Sakultang 2020-10-31

Parfait !!!!!

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse