2STK AF BAGESTE STABILISATOR, SUSPENSION SWAY BAR LINK TIL LAND ROVER FREELANDER LR2 2,0 L 3.2 L RANGE ROVER EVOQUE 2.0 L-OE NR. LR002876

Status: På lager

SKU: l942

kr229.27

NYE 2STK AF BAGESTE STABILISATOR, SUSPENSION SWAY BAR LINKS TIL LAND ROVER FREELANDER LR2 2,0 L 3.2 L / RANGE ROVER EVOQUE 2.0 L

OE-NR.LR002876

PRODUKT BESKRIVELSE:

1) OE Kvalitet eller eftermarkedet dele med fremragende kvalitet.

2) i Henhold til den oprindelige udstyr specifikationer.

3) Perfekt match med den originale bil.

4) Nem og hurtig installation.

5) Stabil og høj pålidelighed.

KONTO TYPE:

Bageste Stabilisator, Suspension Bar Links

EN DEL NUMRE:

LR002876

KOMPATIBILITET:

Land Rover Freelander 2 / LR2 2006 til 2014 2,0 L 3.2 L

FOR Land Rover Range Rover Evoque 2012 til 2014 2,0 L

PAKKE INKLUDERET:

2 x Stabilisator Suspension Bar Links

PRODUKT BILLEDER:

Brand--2 års garanti:

De billeder som nedenfor, er kun til reference.Virkelige billeder vil blive opdateret snarest.

Tekniske Data

Vil dette element passer til din bil?

- Før du køber, skal du være opmærksom på at post Tekniske Data og kontrollere en Del Numre .Sørg for, at en del af disse numre er sammenfaldende med antallet af dine tidligere en del af eller ikke erstatte din Oprindelige Udstyr Nummer.

- Helt sikkert, i tilfælde af at du i tvivl om montering, kan ikke finde det nummer, du tidligere del, der er opført i Del Numre afsnit, eller bare ikke kan være sikker på, om varen kompatibilitet med din bil, bedes du sende os dine VIN-nummer (Vehicle Identification Number), der er på din registreringsattest eller nederste venstre hjørne af forrude.Vi er her for at hjælpe dig til at kontrollere.

- Lad os undgå kompatibilitetsproblemer, vender tilbage, og få gode shopping oplevelse nogensinde!

Betalingsmetode

- Kan du se alle betalingsmetoder, der er tilgængelige på Laqua.dk og vælge den, du foretrækker.

- Vi accepterer også, P aypal .Kontakt os for at få flere oplysninger, hvis du er i tvivl.

- Vi tilbyder kombinerede shipping rabat .Hvis du køber mere end én konto, eller i stor mængde, af nogle punkter, er du velkommen til at spørge os, før du foretager betalingen, hvordan at spare forsendelses omkostninger for dig.

Fragt & Levering Tid

- Vi bruger Standard-forsendelse metode eller Simpelt forsendelse metode som nedenfor for at sende varer med Gratis Forsendelse .Hvis du har et særligt krav, bedes du kontakte os før du køber.Tracking nummer vil være til rådighed til at kontrollere, efter at pakken er blevet afsendt.

Sælgerens forsendelses metode, der normalt refererer til følgende.

Forsendelse

Virksomhed

Pakke

Vægt

Reference

Lande

Leveringstid

ePacket

s

for det meste til Brasilien, Usa , Canada osv.

70% 15 -- 35 dage

20% 25 -- 45 dage

10% 35 -- 55 dage eller længere

Kina Post, Der Er Registreret Luftpost

s

for det meste til Asiatiske og Europæiske lande

70% 20 -- 40 dage

20% 30 -- 50 dage

10% 40 -- 60 dage eller længere

Laqua.dk Standard Fragt

(

for det meste til Korea, Rusland, Frankrig, Spanien, Polen, Holland, Brasilien, Chile osv.

70% 15 -- 35 dage

20% 25 -- 45 dage

10% 35 -- 55 dage eller længere

Cainiao Tunge Parcel Line

for det meste til Rusland

70% 15 -- 35 dage

30% 35 -- 55 dage eller længere

Kina Post Luft Parcel

(

for det meste til Asiatiske og Europæiske lande

70% 20 -- 40 dage

20% 30 -- 50 dage

10% 40 -- 60 dage eller længere

- Vi kan også bruge Hurtig forsendelse metode som Laqua.dk Premium Forsendelse, e-EMS, EMS, DHL, FedEx, UPS om at sende varer, hvis du har brug for hurtigst muligt, men vær opmærksom på, at du muligvis er nødt til at betale import told og afgifter på grundlag af fællesskabets politik for dit land.Vores salgspris omfatter IKKE Told og lokale skatter og afgifter!

- Hvis du ikke ønsker at betale told, bedes du kontakte os, og vi vil undersøge, om der er nogen duty-free shipping metoder, der er tilgængelige for dit land.

BEMÆRK:

- I nogle fjerntliggende lande som Bosnien-Hercegovina, Saudi-Arabiske, Bolivia, den Dominikanske Republik, Sydafrika osv., købere, der normalt kan få varer inden for 60 naturlige dage, men hvis alvorlige Brugerdefinerede Invesigation sker, leveringstiden kan udvides til 100 naturlig dage.

- Kina Post er langsommere end andre standard post-forsendelse metode og nogle gange at leveringstiden er længere end 60 dage, så vi IKKE anbefale det, hvis du ikke har tålmodighed til at vente for lang tid.Du må IKKE åbne eventuelle tvister for det på grund af "varer, der stadig levering", hvis du vælger Kina Post.

Vender tilbage

- Kunderne kan returnere en vare til refusion eller ombytning inden 30 dage efter varen er modtaget.Hvis afkastet er for nogen problemer med kvaliteten, vi betaler til gengæld afgifter.Hvis tilbage IKKE nogen problemer med kvaliteten, køberen skal betale for returnering.Desuden varer skal returneres i deres oprindelige forsendelse metode og ubrudt emballage, og bør ikke anvendes.

- Hvis pakken er returneret til os, af den grund, som nedenfor, køberen skal betale for returnering, hvis det opstår, og kan IKKE få en refundering af det gods, der er betalt for ordren.

1. Når pakken ankommer til destinationslandet, købers adresse, telefonnummer, postnummer er ikke klart, og køber kan ikke kontaktes.

2. Køber ikke tilmelde og modtage i tide;

3. Køber nægtede at underskrive.

Om os

- Vi er en professionel sælger af auto reservedele til Britiske og Europæiske bilmodeller, der er beliggende i Kina for mere end 10 år, den største producent.Med god kvalitet, vi har, gør vi konkurrencedygtigt tilbud, professionel service til kunder over hele verden.

Placering på Køretøjet BagsidenOprindelse KN(Oprindelse)Garanti 1 ÅrProducent Varenummer LR002876Produkt Type Stabilisator Suspension Bar LinksAndre Varenummer LR 002876Mærke Partsmosttilstand Ny

Tags: cat eye briller recept kvinder, abs tilbehør evoque, sol visir, udvalg af tilbehør evoque, fælge række evoque, armlæn freelander lr2, tilbehør evoque ren, land rover lr4, nøglering rover, land rover lr2.

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse