10STK/Masse Aluminium støddæmpere Samlet Olie-Fyldt For AXIAL SCX10 Opgradere Dele Hop-Op-Mulighed

Status: På lager

SKU: l96

kr205.72 kr123.42

Venlig påmindelse: 1. Vælg Forsendelsesmetode Kina Post Almindelige Lille Pakke Plus ?

En økonomi forsendelsesmetode, at ingen detaljer tracking info i dit land, kan spores i kina.

Alligevel,skal du ikke bekymre dig, vil du modtage pakken, Eller Sende/Tilbagebetaling.

2. Ikke modtage varerne ved udgangen af modtagelsen tid?

Send os en besked ,vil vi forlænge den tid af modtagelse af 15-20 dage.

Hvis du stadig ikke modtager produkterne endelig w e vil bære det ansvar, og tilbagebetaling for dig.

3. Ønsker spore elementer i real-time?Vælg venligst andre shipping metoder.

Kundetilfredshed Garanti

Hvis du ikke er 100% er helt tilfreds med vores produkter, så tøv ikke med at kontakte os for at anmode om en refusion eller ombytning!

Føj os til dine foretrukne sælgere og besøger ofte:) Hurtig levering Med Tracking nummer.Få de punkter,eller Sende/Tilbagebetaling.OEM ODM Service er til rådighed.Engros undersøgelse,efterlade os en besked med din mail-box.Eventuelle flere undersøgelser,Pls velkommen til at kontakte os,og du vil blive besvaret i 24 timer.

Emne : Aluminium støddæmpere Pakken indeholder: 10 stk Kompatibel med: 1/10th Axial SCX10 Funktion: CNC bearbejdet for præcision.Øget styrke og præcision, let at installere, der Produceres Af HobbyPark ,Godt lavet og god,100% Nye Bemærk: kidnly henvise til din undervisning og den funktion & Specifikation, eller Kontakt os for Eventuelle spørgsmål Farve kan variere lidt på grund af Fotografering og Overvåge Kundernes Tilfredshed, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål eller bekymringer, før eller efter dit køb.Vi er forpligtet til din 100% tilfredshed.Betaling

Der er mange betalingsmetoder til rådighed,betalingsbetingelser lov til at være lavet af Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, bankoverførsel og så videre.

Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af Laqua.dk, og vil ikke blive frigivet til os, indtil du modtager din ordre, og er tilfreds med det.

hvis du ikke ved hvordan til at betale de penge,

se venligst dette link:http://help.Laqua.dk/payment_method.html

Forsendelse

1).Forsendelse omkostninger: Klik på "Fragt og betaling" fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2).Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3).Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.

Returret

Hvis du ønsker at bytte de elementer, der er modtaget, skal du kontakte os inden for 3 dage efter modtagelsen af din ordre.Og, du skal betale ekstra shipping gebyrer, der er afholdt, og de elementer, der returneres, skal være holdt i deres oprindelige status.

Feedback

Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut.Tak!

For Køretøj Type 1/10th SCX10 RC CrawlerRC Reservedele & Accs Aluminium StøddæmpereFjernbetjeningen Peripherals/Enheder Aluminium StøddæmpereFire-hjulstræk Egenskaber AssemblageAf Forbrugsstoffer Samlet klasseBruger Biler & Fjernbetjening LegetøjMateriale MetalTekniske parametre Værdi 3Opgradering Af Reservedele/Tilbehør Stød AbsorberModel-Nummer 0018T-D10Mærke HobbyPark

Tags: scx10 aksel fælles, axial scx10, dele trx6, scx10, xiro dele, autom shocker, 3300kv motor, wpl kit dele, axial scx10 iii, kvindelige yagi.

Stevejo18 2021-01-09

Muy buenos acabados, se ve genial

Minsuk0525 2020-10-16

I received the parcel, everything is fine. Thank you!!!

PortGasD Ace83 2020-12-15

Product as described!

Skriv en anmeldelse

Bedømmelse